NE ZNAM KAKO SE SAZNALO ZA TRUDNOĆU! Taman što se razvela, Jelena Gerbec ostala u drugom stanju pa progovorila o mužu!

Autor: Pink.rs

Zabava

28.09.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za sve!

Foto: instagram.com/ jelena_gerbec_

Mnoge je iznenadila vest da je pevačica Jelena Gerbec pre izvesnog vremena rešila da se razvede od supruga Vladana, a kada su objavili da su se pomirili, to je tek šokiralo javnost. No, njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi koja cveta, a kao dokaz tome je i činjenica da je pevačica u drugom stanju.

Jelena se oglasila pa otkrila da li je trudnoća došla kao iznenađenje, a priznala nam je i kako njihova ćerkica Sofija reaguje na to što će postati starija sestra.

 

- Nismo se iznenadili, želeli smo bebu, oboje smo presrećni i radujemo se što ćemo biti bogatiji za još jednog člana porodice. Iskreno, bila sam iznenađena pitanjem u emisiji, ne znam ni kako se saznalo, smatram da je još rano i nisam želela još uvek da objavim vest. Još uvek ne znamo da li je dečak ili devojčica - rekla nam je Jelena, pa se osvrnula na Sofiju:

- Raduje se, ljubi stomak, ali mislim da je još mala i da nije baš stvarno svesna situacije (smeh). Tek sam u 10-oj nedelji, još se ništa ne vidi, možda kad još malo stomak poraste - rekla nam je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading