Đole o Gagijevom hapšenju: Mom bratu su pronašli narkotike, ali on ih nije koristio!

Autor:

Zabava

27.09.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o hapšenju Gagija Đoganija zbunili javnost!

RepublikaFoto: Printscreen
Đole i Gagi Đogani

Đole Đogani je za domaće medije pričao i o svom bratu Gagiju Đoganiju, nakon što je nedavno kod njega na Pupinovom mostu policija kod densera pronašla dve kesice kokaina.

- Jesam, čuo sam se sa njim, u kontatku smo stalno. I prvo veče smo se dopisivali. Ono što je bitno, sutradan sam rekao samo da ga sestra odvede i provere da li je nešto radio, on je bio negativan. Ja sam se zabrinuo, jer je napravio ogromnu pauzu. I sad sam se pitao zašto? Ima razlog zašto, ali nismo pričali. Rekao mi je da mu dam par dana da se opusti i vrati malo - rekao je Đole, a onda iznenadio gledaoce kada je rekao da njegov brat ne konzumira narkotike:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

- Najbitnije je da nije koristio. Nađa je sve proverila. Ovo je bilo kao kada namuzete mleko, a krava ga šutne. Puno toga ću da mu kažem. Nisam ljut. Ne mogu da budem ljut, ali ne mogu da opravdam. Ja opet imam neku svoju porodicu, mi nismo krivi za postupke nekih ljudi, ali ja sam tu kao njegov brat. Tu sam da mu pomognem, ali postoje određene granice dokle neko može", rekao je Đole u "Premijeri", a Vesna dodala:

- Svi smo se uplašili - dodala je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading