(FOTO, VIDEO) IPAK ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE! Evo kako je izgledalo na zurci u belom u književnicinu čast - NAJEŽIĆETE SE!

Autor:

Zabava

27.09.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Književnica Isidora Bjelica nakon duge i teške bolesti preminula je pre dva meseca, ali njen lik i delo neće biti zaboravljeni.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

 Za to se pobrinula i pevačica Zorana Pavić koja je večeras, prema Isidorinoj želji, napravila jedan vid slavlja kojim će se obeležiti sećanje na ovu nesvakidašnju umetnicu.

 Isidori se mnoge osobine mogu pripisati, svakako ne i ta da je bila obična ili kao druge. Bila je posebna po svemu, od načina izražavanja, do izgleda i ponašanja. Upravo zbog toga i “oproštaj” od nje mora biti podjedanko poseban kao što je i ona bila.

Zoran Pavić rekla je kako je u jednom dopisivanju sa književnicom, par meseci pred njenu smrt, Isidora izrazila želju da  po njenom odlasku sa ovog sveta prijatelji naprave žurku u njenu čast.

 Pevačica je to poslušala, i organizovala ne žurku, ali bajku u belom za Isidoru.

Manifestacija je počela večeras na jedno salašu na Paliću, a svi gosti bili su obučeni u belo. Uz muziku pušteni su svetleći lampioni da odlete ka nebu.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading