Ljupkin švaler zadužio estradnjake dobrim delima! JK: Primila bih metak za Simića!

Autor:

Zabava

26.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukovnik Dragiša Simić najaktuelniji je policijski službenik zbog skandala koji je izbio nakon što je pomoću prisluškivača pevačica Ljupka Stević uspela da ga uhvati u prevari sa klinkama, te mu polupala luksuzne automobile, od kojih je jedan i sama koristila.

Foto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

Iako je neslavno prošla u deset godina dugoj vezi sa Simićem, koji ima još uvek zakonitu ženu, Stevićeva je istakla da je Simić omiljen među estradnim zvezdama jer ih je nebrojeno puta izbavio od posledica odgovaranja pred zakonom za brojne prekršaje.

Jedna od njih je i Jelena Karleuša, koja je jednom prilikom transparentno favorizovala generalovo džentlmensko ponašanje prema njoj u, za nju, teškim momentima.

- Bole napadi na generala Dragišu Simića, velikog čoveka koji je pomogao svima, pa i meni, kad je bilo najteže! Za njega bih učinila sve, jednostavno, za njega i na metak - izjavila je svojevremeno JK.

RepublikaFoto: Media centar
Dragiša Simić

Povod za Karleušine pohvale bio je gest Simića, koji joj je asistirao da iznenadni udes koji joj se dogodio pre nekoliko godina prođe nekažnjeno. U nesreći nijedno lice nije bilo povređeno niti je pričinjena velika materijalna šteta, a Karleuša se tada pozvala na generala Simića, koji je u tom momentu obavljao funkciju načelnika Saobraćajne policije, te je, prema saznanjima Sveta, ekipa bila sprečena da izađe odmah na teren zbog nedostatka vozila, usled čega je Simić smenio komandira Savskog venca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
SImić i Ljupka

Karleuša nije prva koja je naišla na kavaljerstvo Ljupkinog generala, pa mu se dogodilo i da dospe na sud zbog navodnog zastarevanja nekolicine predmeta koji su čekali na presudu u njegovim predmetima. U jeku skandala u kojem je Ljupka izvukla deblji kraj, te je i povredila ruku, istakla je da je Simić prema svojim prijateljima veoma divan, što se, prema njenim rečima, ne bi moglo reči i za ljubavne egzibicije.

- Od njega nije dobio pomoć samo onaj koji je nije tražio, divan je kao prijatelj, na kojeg možete uvek da se oslonite. A ovaj ljubavni segment zaista ne bih komentarisala - izjavila je Ljupka prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Spasao Bekutu od naplate saobraćajnog prekršaja

Ana Bekuta je još 2011. godine napravila saobraćajni prekršaj u centru Beograda, a uprkos napisanoj kazni, došlo je do zastarevanja, kao i u slučaju nedavno udate folkerke Biljane Sečivanović, koja je 2012. godine, kako se navodi u medijima, nedozvoljeno preticala na raskrsnici, ali je naplata kazne izostala.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Iz problema izvukao Melinu Džinović

Spas kod Simića u zadnji čas pronašla je i supruga Harisa Džinovića Melina Džinović, koja je 2014. vozila neregistrovan auto. Od dama koje su se još izdvojile sa javne scene i koje su prošle nekažnjeno za svoje prekršaje bile su Sandra Drašković, Mateja Kežman ali i Darko Lazić, koji je godinama vozio bez dozvole i čak slupao škodu superb, koju je pozajmio od generala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
moravka

26.09.2020 06:45

Ovoga Simica treba pod hitno smeniti i oduzeti mu sve cinove:((

Odgovori 18 1
Filip

26.09.2020 09:37

Za njega bih učinila sve, jednostavno, za njega i na metak kožni bih sela - izjavila je svojevremeno JK.

Vlada

26.09.2020 09:39

Ljupkin švaler zadužio estradnjake dobrim delima! Krivičnim delima.

Odgovori 18 1
Toma

26.09.2020 11:30

JK bi za njega i metak primila. Čiji metak?