Džej otkrio koji je uslov da oprosti Adilu što mu je tukao ćerku!

Autor: J. V.

Zabava

31.10.2017

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Džej Ramadanovski kaže da je spreman da oprosti svom zetu Adilu Maskutoviću, što mu je 2013. godine navodno pretukao ćerku Anu. Džej nikad do sad nije javno izneo nijednu ružnu reč protiv svog zeta, a sada je spreman da ponovo stupi u kontakt sa njim.

 

A post shared by Adil (@adilmaksutovic) on Oct 28, 2017 at 2:19am PDT

- Adilu bih sve oprostio, ali mora on prvi da pruži ruku i izvini se. On je mlađi i to bi trebalo da uradi iz poštovanja, jer sam ja stariji od njega i otac njegove žene. Nema logike da se ja njemu za bilo šta pravdam - priča Džej.

Džej je istakao da njih dvojica nisu u svađi, već nemaju kontakt poslednjih godina.

- Mi se nikada nismo posvađali. Šta je bilo, bilo je. Nisam ga ja terao da radi neke stvari, niti sam mogao da utičem na njih. Neću da se vraćam na to. Prosto, ne razgovaramo, ali poštujemo se međusobno. Meni je drago da je njemu, Ani i mom unuku Adrijanu sada lepo i da su srećna porodica - rekao je Džej.

 

Ramadanovski je priznao da voli Adilove pesme i da je srećan što će 17. novembra održati koncert u Sava centru, ali neće doći na isti jer, kako kaže, nije pozvan što je i sam Adil izjavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading