Pobednik "Zvezda Granda" doživeo krah braka: Bane Mojićević se razveo nakon sedam godina ljubavi!

Autor:

Zabava

25.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik i prvi pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Bane Mojićević zvanično se razveo od nekadašnje supruge Milice nakon sedam godina braka.

RepublikaFoto: Foto instagram
Bane i Milica

Glasine da su na svoju bračnu zajednicu i ljubavnu priču stavili tačku potvrdio je pevač u izjavi za medije:

-Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem jeste da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo, pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Bane Mojićević

- Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno, svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa - dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

- Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading