JADRANKA BARJAKTAROVIĆ NAKON ŽESTOKE OSUDE, počela da se vadi: Pijem lekove, ne znam gde sam!

Autor:

Zabava

23.09.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jadranka Barjaktarović je izgradila svoju karijeru u Srbiji, ali čini se da je zaboravila na to kada je nastupala na jednom od milogorskih skupova u Podgorici, kada je istu tu zemlju i bojkotovala.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Jadranka Barjaktarović

Naime, Jadranka se našla na meti žestokih kritika jer je numeru Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Vest o tome pročitajte ovde.

Pevačica se tim povodom oglasila i istakla da joj je mnogo teško zbog svega što se dogodilo, te da, kako tvrdi, nije imala loše namere.

- Sama sam pala, sama se ubila. Jako mi je žao zbog cele situacije, otkako se to desilo nisam pri sebi i ne osećam se uopšte dobro. Pijem lekove da se smirim. Ja imam toliko prijatelja u Srbiji, da nikako ne bih mogla da išta loše za njih kažem. Teško mi je ne znam gde sam, nažalost sad nema nazad. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod. Nadam se da će jednog dana proći sve ovo - rekla je Jadranka, a onda prokomentarisala i to što su je kolege osudile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

23.09.2020 20:55

Vredjanje i ponižavanje druge nacije je šovinizam.

Stanko

24.09.2020 17:55

Šovinista neće da se izvinjava pa ni mi nećemo da oprostimo uvrede.

branko1

24.09.2020 20:33

Arlauči gde hoćeš samo u Srbiji vise nikad nećeš