(FOTO) CECU i KARLEUŠU je skidao u originalu, a ovako danas izgleda popularni KARAMELA - ZGRANUĆETE SE!

Autor:

Zabava

23.09.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica

RepublikaFoto: instagram.com/gorankaramela

Goran Stojičević Karamela devedsetih godina bio je najpoznatiji imitator na ovim prostorima. Nema te javne ličnosti koju on nije “skinuo”. Međutim, poslednjih godina povukao se sa scene.

Svi još dobro pamte njegove imitacije Cece koja mu je bila velika inspiracija, Zorice Brunclik, Mire Škorić, Snežana Babić Sneki i mnoge druge dame sa estrade.

Poslednjih desetak godina posvetio se voditeljskom poslu te je radio brojne intrigantne emisije poput “Preljubnika”, “Balkanskih prevara”, “Tragovi istine”…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#montenegro

A post shared by Goran Stojicević (@gorankaramela) on Sep 13, 2020 at 9:18am PDT

Još uvek uživa u mirnim bračnim vodama sa suprugom Milicom, zbog čega je na početku njihovog braka bio na udaru javnosti jer su svi govorili da mu je brak lažan, kao i da je on naklonjen osobama istog pola. On je to više puta demantovao i nastavio da uživa u svojoj sreći

Pre četiri godine poznati Karamela doživeo je srčani udar u svom domu. Na sreću, tu je pristuna bila  njegova supruga Milica koja mu je odmah pritekla u pomoć te se sve dobro završilo. Međutim, celokupna situacija poznatom imitatoru bila je dovoljna opomena da mora malo da spori u životu i posveti se svom zdravlju.

Ovako su izgledale popularne imitacije koje su sve zasmejavale do suza:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading