SRĐAN PREDOJEVIĆ O SKANDALU NA TV PRVA: Teško je kad ostanete bez posla u 49. godini! TO JE KATASTROFA, NE DAJ BOŽE NIKOME!

Autor: Republika

Zabava

22.09.2020

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Predojević je zajedno je sa Jovanom Joksimović dobio otkaz na Prvoj televiziji gde su vodili jutarnji program, i priznaje da mu je teško što je ostao bez posla.

RepublikaFoto: instagram.com/srdjan.predojevic
Srđan Predojević

- Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znam zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Prvoj.. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Naš Jutarnji je duplo gledaniji od emisije koju je vodio Filip Čukanović. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi - izjavio je Srđan za "Informer".

U medijima se pisalo kako su se Srđan i Jovana posvađali sa čelnim ljudima televizije uprvo zbog mlađeg kolege Filipa Čukanovića, koji je trebalo da svoj termin dobije petkom, kada je i vodio jutarnji program, 18. septembra.

 

 

 

- Zamislite da dođete na posao i da neko sedi na vašem mestu. Spremio sam tu emisiju, odgovoran sam za sve što se u ta četiri sata emituje, jer i dalje imam važeći ugovor sa TV Prva, a neko drugi umesto mene vodi program. Da je neko prekršio zakon, ja bih odgovarao. Na kraju sam pustio da se sve odigra kako su oni želeli. Šta sam drugo mogao, da se fizički suprotstavim? To mi nije palo na pamet - ispričao je Predojević.

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan i Jovana

U ponedeljak je, kaže, došao na posao, regularno, ali ga je obezbeđenje sprečilo da uđe u zgradu televizije.

- Spremio sam emisiju i došao na televiziju. Obezbeđenje mi nije dalo ni da ušem u zgradu: "Srđane, molim vas, nemojte da ulazite, imam takvu naredbu". Jedna koleginica mi je rekla: "Filip je stigao u pet ujutru".

Takođe, pričalo se puno i o tome da je navodno Jovana pozvala Srđana na televiziju K1, ali Predojević tvrdi da to nije istina.

 

 

 

- Ne! Da je to bio plan, prva bi Jovana otišla na televiziju svog supruga željka. Netačne su i priče da smo u svađi. Radili smo odvojeno zbog korone - objasnio je Srđan.

Na kraju, voditelj je prokomentarisao i navode da su on i Jovana odbili ponudu da za 2.000 evra ponovo rade na RTS-u, jer navodno na Prvoj primaju čak 10.000 evra.

- Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra? Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali - rekao je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading