NAĐ IDE U ZATVOR, DECI DUGUJE 27.000 EVRA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći osnovni sud u Beogradu podigao je optužnicu protiv Alberta Nađa, koji na ime alimentacije duguje 27.000 evra deci iz prvog braka s Jelenom Nađ. Na poslednjem ročištu koje je održano juče, doneta je odluka da se protiv bivšeg fudbalera podigne optužnica zbog zanemarivanja dece i neplaćanja alimentacije, za šta mu je zaprećena jedinstvena kazna zatvora od osam meseci, kao i novčana nadoknada.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTVPinkOfficial
Albert Nađ

Kako saznajemo, prethodno je Jelena Nađ dostavila tužilaštvu sve dokaze o Albertovim neplaćenim alimentacijama, pa je bilo izvesno da će do podizanja optužnice i doći.

Srpski telegraf došao je u posed optužnice, u kojoj stoji da Albert na ime alimentacije duguje 824 evra najstarijem sinu Nemanji (21), koji je u međuvremenu postao punoletan, dok prema mlađem nasledniku Nikoli (17) i ćerki Jani (10) njegova zaostala dugovanja iznose čak 26.274 evra. Pored toga, navedeno je da se predlaže jedinstvena kazna zatvora u trajanju od osam meseci.

Jelena tokom nije krila zadovoljstvo zbog ovakvog sudskog epiloga.

- Sve ove godine sam se borila za svoju decu, za pravdu i za pravo koje zaslužuju. Borila sam se da dobiju ono što im pripada. Kad već imaju oca koji ne zna ni gde žive i u kakvim uslovima, da li su gladna i žedna, dala sam sve od sebe da vide da nisu sami i da imaju majku koja će se do poslednjeg atoma snage boriti za njih - rekla je Jelena za Srpski telegraf.

 Jelena: Moja deca imaju oca koji ne zna ni gde žive, ni u kakvim uslovima, ni da li su gladna i žedna

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Albertom Nađom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/IzProfilaTvGrand
Albert Nađ

Podsetimo, Jelena Nađ je pre tri godine zatražila pomoć suda kako bi naplatila alimentaciju za njihovo troje dece Nemanju, Nikolu i Janu. U međuvremenu, ona je javno pričala o paklu koji je preživela u braku sa bivšim fudbalerom Partizana, tokom kojeg ju je fizički zlostavljao. Jelena je u šokantnom intervjuu za Srpski telegraf rekla kako je Albert mučki prebijao pred decom, zbog čega se razvela, a nedugo nakon razvoda je podnela i krivičnu prijavu protiv njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading