(FOTO) IZGUBILI SMO BEBU! Oglasio se Joksimović: OVO NAM JE NAJGORA GODINA, SVA SREĆA PA IMAM DIVNU SUPRUGU BORCA!

Autor:

Zabava

21.09.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Saša i Željko

Saša Joksimović, glumac i rođeni brat Željka Joksimovića se oglasio na svom Instagram profilu, govoreći da mu je prošla godina najgora u životu.

 Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo smo izgubili bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći... - napisao je Saša.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Saša je u braku sa producentkinjom Nevenom, 12 goina, a jednom prilikom pre tri godine je rekao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U Srbiju na more!???? #vacation #familytime #friendship #relax #sunnyday #lepotasrbije ##madeinserbia

A post shared by Sasa Joksimovic (@sasajoksimovic_official) on Aug 4, 2020 at 4:55am PDT

- Mi smo vezu započeli još u srednjoj školi i ona traje već 17 godina, od kojih smo devet u braku - rekao je on i otkrio da su tokom zabavljanja bili raskinuli, da bi se posle nešto više od godinu dana pomirili.

 - Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna - ispričao je Saša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading