TV PRVA: Prekidamo saradnju sa Jovanom i Srđanom!

Autor:

Zabava

21.09.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teelevizija "Prva" stavila je tačku na dalju saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem.

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan i Jovana

Ujutru je u medije dospela informacije da je Srđanu Predojeviću zabranjen ulazak u zgradu "Prve", iako je juče najavio goste u jutarnjem programu.

Nakon ovog skandala oglasio se PR tim televizije na Instagram nalogu i naveli da prekidaju saradnju sa najpopularnijim voditeljima jutarnjeg programa zbog nepoštovanja radnih obaveza.

Podsetimo, tokom nedelje u medije je dospela informacija da su voditelji dali otkaz i napuštaju TV Prvu zbog nesporazume sa menadžmentom televizije.

U međuvremenu, emisiju je vodio Filip Čukanović, a u medijima se pisalo da im je zasmetalo što je televizije odlučila da zadrži mladog voditelja kao stalnog člana voditeljskog tima, međutim to niko nije potvrdio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on Sep 21, 2020 at 3:20am PDT

Pisalo se da voditelji prelaze na RTS i Pink, gde su i ranije vodili emisiju istog tipa, a navodilo se da prelaze na televiziju Jovaninog supruga Željka Joksimovića K1.

Ipak, Srđan je iznenadio objavom na Instagramu u toku jučerašnjeg dana i najavio goste jutarnjeg programa, ali očigledno da je danas ponovo došlo do nesporazuma i nažalost, prekida saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading