(FOTO) PREŽIVELA HOROR U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE: Aleksandra Subotić u jezivim bolovima: Život bebe ugrožen?

Autor:

Zabava

20.09.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić uživa u ljubavi sa svojim partnerom Pecom Raspopovićem, a kako je već izjavljivala, jedini razlog zbog kojeg nemaju više zajedničkih fotografija je taj što on ne voli da se eksponira.

Par čeka njihovo prvo dete, a Subotićkina ćerkica Magdalena broji sitno dok ne postane starija sestra.

Iako Aleksandra uživa u trudnoći, u kojoj je verenik drži kao "malo vode na dlanu", juče joj se desio nesvakidašnji događaj.

Ona se, naime, oglasila na svom Instagram nalogu, te se požalila fanovima da trpi nesnosne bolove. Njenu izjavu prenosimo u celosti:

- Hvala Bogu! Posle dva sata mukotrpnog čekanja u kolima u devetom mesecu trudnoće sa malim detetom, nekoliko dana pred porođaj, niko sem trudnice ne može da bude svestan tog bola i napora u ovom periodu.

Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ali pretpostavljamo da je na autoputu došlo do nepredviđenog zastoja usled kojeg je bivša zadrugarka bila praktično zarobljena u autu.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading