Moja majka nije izgubila bitku: Lav Pajkić se rasplakao u emisiji!

Autor:

Zabava

20.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je mnogo vezan za pokojnu Isidoru...

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Lav Pajkić

Narodni poslanik Lav Pajkić prolazi kroz najteži životni period zbog smrti svoje majke, istaknute književnice Isidore Bjelice, koja je nedavno izgubila bitku s opakom bolešću protiv koje se borila čak osam godina.

O tome koliko ga je majčina bolest promenila, iskreno je govorio Sanji Marinković.

- Stvarno, kad se sve ovo završi, čovek mora da shvati da je zdravlje najbitnije i to je toliko opšte mesto postalo, ali... Isidora i ja smo bili dosta sličnog karaktera u našoj porodici, radni smo, karijera, juri... Mi smo bili fabrika porodice. Jednostavno, u takvim trenucima sve postane nebitno... Kao što uvek svi kažu, bolestan čovek ima samo jednu želju, to ne može da bude preciznije.

RepublikaFoto: Promo foto
Lav Pajkić

Kako je istakao, najteže mu je bilo to što su mu ruke bile vezane - gledao je majku kako se bori, a nije mogao da učini ništa da joj pomogne da se izleči.

Veliki je problem sa bolestima, posebno su podle u smislu da bolest ponižava čoveka. Najveći ljudi u istoriji legnu u krevet zbog bolesti, kakvi god da su bili, kakve god da ih znamo, i to je nažalost jedna tužna istina... Ona se zaista držala maksimalno. Ja ne volim da kažem da je ona izgubila tu bitku, ona je nju pobedila. Doživela je Vilino punoletstvo, moje, tako da... - sa suzama u očima priznao je Lav, koji je rasplakao i voditeljku, ali i ostale goste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading