(FOTO) DARA ZASELA U BESNU MAŠINU PA SE POHVALILA SVIMA! Evo šta vozi jedna od naših najplaćenijih pevačica! - PAŠĆETE U NESVEST!

Autor:

Zabava

19.09.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Dara Bubamara voli da uživa u skupocenim stvarima. Ovog puta, pevačica je provozala "ferarri 458 spider", čija se vrednost procenjuje na oko 160 hiljada evra.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official

Pevačica nije odolela, a da se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram ne pohvali kako se vozi u besnoj mašini o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju!

Podsetimo. Dara ne štedi novac na skupe automobile, te sebe često iznenadi novom još bržom i skupljom mašinom. Pevačica voli brzu vožnju i to stalno deli sa svojim prijateljima putem Instagrama. Ostaje nam da vidimo da li će Dara pazariti i ovaj luksuzni automobil.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Balkan

19.09.2020 18:27

Ako redovno izmiruje poreze moze da sedne u bilo koju masinu, nemam nista protiv, radila zaradila, platila obaveze i to je to. Ziveli