LJUPKA STEVIĆ SE OGLASILA POVODOM ZABRANE PRILASKA GENERALU SIMIĆU: Evo šta nakon svega zahteva od njega!

Autor:

Zabava

19.09.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević dobila je zabranu prilaska generalu Dragiši Simiću, nakon što mu je u sredu uveče razlupala automobile, a sada se oglasila povodom mere koja joj je izrečena.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ/instagram.com/ljupkastevic

- Iskrena da budem, sad mi je svejedno! (smeh) Još uvek me nisu pozvali iz policijske stanice da potvrdimo meru zabrane prilaska, ali sigurna sam da će se to desiti u toku dana. Išla sam te večeri do automobila da uzmem torbicu u kojoj je bio novac koji sam zaradila na nastupima u Crnoj Gori, ali nije bilo ni torbice ni para. Nema veze, preživeću - rekla je Ljupka i dodala:

- S obzirom na to da ne smem da mu priđem, a svakako i ne bih nikad više u životu, možda će mi preko trećeg lica poslati stvari koje su ostale kod njega, kao i dokumenta, ali i novac. Za sve ostalo ćemo lako - dodala je ona.

Podsetimo, pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ado

20.09.2020 08:32

Sve je slagala, kao i obično.