Ko nikad nije bio Ljupka, da prvi baci kamen: BILJANA SRBLJANOVIĆ PODRŽALA PEVAČICU

Autor: Republika

Zabava

18.09.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević postala je glavna tema medija, nakon što je svom oženjenom dečku generalu Dragiši Simiću, sa kojim je bila 10 godina u vezi napravila skandal, nakon što je saznala da "ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali", a zatim su usledili klipovi unakaženih automobila.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP/ST/V. LUKIĆ
Srbljanovićeva i Stevićeva

Ljupka je kanije negirala da je ona razlupala kola, ali je priznala da je nokautirala generala. Sada je Ljupki stigla i prva podrška i to od spisateljice Biljane Srbljanović.

Foto: facebook.com/printscreen
Post Biljane Srbljanović

Biljana se pronašla u Ljupkinoj situaciji, pa je na svom Fejsbuku napisala: "Jes suis Ljupka" (franc. Ja sam Ljupka). Ona je potom u komentaru dodala:

"Ko nikad nije bio Ljupka, da prvi baci kamen". 

Podsetimo, iako se pojavio snimak na kojem se vidi kako žena u istoj haljini u kakvoj je i Ljupka prethodne noći primljena na VMA buši gume na kolima bivšeg dečka, s kojim je, kako tvrdi, punih deset godina u vezi, ovoga puta je promenila ploču i priznala da ga je nokautirala, ali da mu nije oštetila vozila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

20.09.2020 17:37

Biljana Sečivaanović priznaje da je nemoralna švalerka kao i Ljupka.

Odgovori 10 0