Music Week bar na Adi od petka do nedelje

Autor: Republika

Zabava

17.09.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lexington, Aco Pejović, Dženan Lončarević – samo su neki od izvođača koji će nastupiti na predstojećem Music Week baru na Adi Ciganliji.

RepublikaFoto: Liveproduction/Sky music
Foto: Ilustracija

Od petka do nedelje na tribinama kod sudijskog tornja sa novobeogradske strane kupališta, nastavlja se manifestacija Cloud Ada, pod sloganom #siguranprovod.

RepublikaFoto: Promo foto

U petak, 18. septembra, nastupiće Lexington u 21:15h, a pre toga na sceni će od 20h biti Angellina i Voyge i Breskvica. Subota je rezervisana za Aca Pejovića, Mega bend i Belgrade Soul Sextet, dok će u nedelju za dobru svirku biti zaduženi Dženan Lončarević i Tropico bend.

RepublikaFoto: Promo foto

Stolovi će, kao i prethodnog vikenda, biti postavljeni na bezbednoj udaljenosti, a sedeća mesta će se popunjavati u skladu sa preporukama koje su na snazi. Za jednim stolom moći će da sedi maksimalno 6 osoba. Ovakav koncept muzičkog događaja na otvorenom omogućava posetiocima potpunu sigurnost, naglašavaju organizatori Skymusic i CEBEF.

RepublikaFoto: Liveproduction/Sky music

Ulaz je slobodan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen. Kapije se otvaraju u 19h.

RepublikaFoto: Liveproduction/Sky music

Prvi vikend manifestacije Cloud Ada, posvećen Beer Festu u formi bara, protekao je u znaku odlične zabave i poštovanja svih propisanih epidemioloških mera, a organizatori apeluju na posetioce da se pridržavaju preporuka i mera i tokom Music Week bara.

RepublikaFoto: Liveproduction/Sky music

- Osoblje nosi maske, vrši se dezinfekcija ruku, posetiocima se dele maske i preporučuje se njihovo nošenje - kažu organizatori i dodaju:

RepublikaFoto: Promo foto

- Prethodni vikend pokazao je da koncerti mogu biti organizovani bezbedno i tokom trajanja epidemije. Zabava je bila odlična, na sigirnom rastojanju. Izvođači su se uželeli nastupa, publika se uželela koncerata, pronašli smo idealni format događaja kao i lokaciju koji obezbeđuju i dobar provod i maksimalnu sigurnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading