(FOTO) DARA JE NEKADA IZGLEDA TOTALNO DRUGAČIJE! KRATKA KOSA, ŠIROKE FARMERKE: Danas više ne liči na sebe, šta joj se dogodilo?!

Autor:

Zabava

15.09.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok transformacija!

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Otkako je počela svoju muzičku karijeru, Dara Bubamara mnogo se promenila. Ona se 1989. godine se pridružila grupi „Dara Bubamara Šou Bend“ kojoj je bila potrebna pevačica, te tada kreće da osvaja Balkan.

Kada se devedesetih pojavila Dara je bila znatno mršavija, a njene grudi su znatno manje nego one koje danas ponosno ističe u minijaturnim kupaćim kostimima.

Nekada je imala kratku plavu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva, a danas najčešće nosi umetke i nadogradnju.

 

Mnogi komentarišu da Dara danas nimalo ne liči na "staru sebe", te da je lepše izgledala dok se nije podvrgla plastičnim operacijama, a sa druge strane ima i oni koji kažu da pevačica danas izgleda nikad bolje.

Podsetimo, Dara je nedavno javno pokazala dečka Tonija koji je 24 godine mlađi od nje i sa kojim je uživala sve vreme na Maldivima.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading