Karleuša muvala Manojlovićkinog dečka! Rada: JK je jadnica koja napada piletinu, mog Harisa više neće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Granda" Rada Manojlović zaratila je sa Jelenom Karleušom kada je saznala da joj je ona muvala dečka Harisa Berkovića.

Foto: youtube.com/printscreen
JK i Rada

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Rada je odlepila kada je do nje došla informacija da se Karleuša otvoreno udvarala 16 godina mlađem Harisu tokom snimanja jedne emisije u "Grandu".

- Rada je poludela kada je čula da je Karleuša muvala Harisa tokom snimanja emisije "Zvezde Granda". Njoj je jedna koleginica prepričala kako je Jelena obletala oko njenog dečka i otvoreno mu se udvarala naočigled svih prisutnih. Ona je poludela i odmah pitala Berkovića o čemu se radi i on joj je potvrdio da mu je "mala od skandala" udelila nekoliko komplimenata, što je nju još više razljutilo - govori dobro obavešten izvor iz "Granda" i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Haris Berković

- Manojlovićeva je zapretila Harisu da više nema šta da priča sa Karleušom sve i ako mu se ona ponovo obrati. Ušla je na Instagram i odmah otpratila JK. Nakon toga je pozvala drugaricu koja je zaposlena u "Grandu" i rekla joj da od sada motri na Jelenu i da joj javi ukoliko vidi ako se opet obrati njenom dečku. Toliko je bila ljuta da je vikala u slušalicu: "Jadnica, stalno spopada piletinu, mog Harisa više neće" - navodi izvor iz "Granda".

Kako dalje saznajemo, Rada je čak kontaktirala i sa Sašom Popovićem i tražila da ne pomišlja da stavlja Karleušu i Harisa u istu emisiju jer ona to neće dozvoliti. Kako bi je smirio, Berković joj je dao čak i šifru od Instagrama da bi mogla da kontroliše ukoliko mu se Jelena obrati.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Radom i Karleušom, ali do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Karleuša izvređala Radu na crvenom tepihu

Jelena je već imala okršaj sa Radom i to pre godinu dana, kada je na proslavi rođendana magazina Stori isprozivala pred prisutnim gostima. Tada je Karleuša poludela što je čekala u redu za slikanje na crvenom tepihu dok su Manojlovićevu fotografisali, pa je oštro odbrusila:

- Stvarno neću da čekam na red zbog Rade Manojlović i nekih tamo pevačica - uzviknula je pevačica na zaprepašćenje prisutnih. Uprkos njenom negodovanju, pevačica "Granda" je pozirala nasmejana i nije se obazirala na ove Jelenine povike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

16.09.2020 14:07

Rado ne ponizavaj se vise,dajes reklamu drugima sebe pokopavas,prokockala si sansu da budes naj pevac Srbije.