Kija besna na Slobu Radanovića: Bila sam udata za teškog paćenika!

Autor:

Zabava

14.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar bez imalo ustezanja dodelila je epitet idiota bivšem mužu Slobodanu Slobi Radanoviću, koji ju je prevario sa Lunom Đogani, te u emisiji "Magazin in" otkrila da li se svetila njegovim ljubavnicama:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

- Ja sad na to gledam više kao na neku vezu, eto, koja je bila. Iz svega sam izvukla samo slomljeno srce, i to je to, sve ostalo me ne zanima, da ja čuvam muža. On treba sam da se čuva! Ne bih nikom pretila, nisam nikada pretila ljubavnicama niti bih to radila niti ima vajde. Jednostavno, loš izbor - udala sam se za jako teškog paćenika i idiota, to je loš izbor, i to je to. Iz ove perspektive, nije on mene prevario, on je prevario samog sebe - iskrena je bila Kockareva. Dodala je da su i ona i Sloba imali autonomiju i slobodu u braku, ali da je Radanović načinio preljubu verovatno "kako bi se dokazao i zalečio svoje komplekse".

- Na stranu taj idiot, s kojim sam imala posla, ja u mom braku, ne mogu da grešim dušu, nisam imala nikakva ograničenja niti je on imao. Videla sam da su prevarene i žene koje su i te kako požrtvovane, kod kuće su, sve, pa onda on juri vrcave, a imate muškarce koji su oženjeni tim vrcavim ženama koje su dominantne, a onda juri negde da se dokaže jer ima komplekse od te žene - rekla je u emisiji Sanje Marinković.

 Prevario me je da bi zalečio svoje komplekse, kaže Kockareva

Foto: printscreen/TVPink

Sloba mi duguje pare!

Kako Kija Kockar kaže, razvod joj nije bio komplikovan kada je u pitanju podela imovine.

- Ja imam svoju imperiju, tako da mi je bilo lako da se rastanem. Štaviše, on je meni dugovao pare i još neke stvari mi još uvek duguje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuki

15.09.2020 07:25

Posle udavanja nema kukanja.