VODITELJKA SLAGALICE NAPRAVILA HAOS U PRODAVNICI! Sve srušila i porazbijala - KOMŠIJE U ŠOKU, NE ZNAJU JE KAO TAKVU!

Autor: Blic

Zabava

13.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi ovako nešto očekivao od nje!

RepublikaFoto: youtube.com/burekdzijaful
Marija Veljković

Mnoge komšije iz kraja Marije Veljković su imale samo reči hvale za voditeljku "Slagalice" koja im se čini simpatična i elokventna.

Jedan od prvih komšija nije mogao da se seti lika, ali kada je saznao da vodi "Slagalicu", odmah je otkrio:

- Sretao sam je nekoliko puta na platou gde su se njena deca igrala s mojim unučićima. Nismo puno ulazili u dijalog, ali je uvek nasmejana i opuštena. Nikada nije prenašminkana, ne stavlja crne naočare na lice kao brojne poznate ličnosti i primeti se da su joj deca divno vaspitana - rekao je komšija.

Marija u braku sa Milanom ima troje dece, sina Đurađa i ćerkice Rosu i Nevu. Konobar iz obližnjeg kafića kaže da je imao prilike da je služi.

- Prijatno je izgledala, normalno i opušteno. Ostavila je tada bakšiš. Plaćala je karticom, ali je dodatno ostavila koji dinar. Nama konobarima to uvek dobro dođe na kraju smene kada saberemo sve bakšiše od mušterija - izjavljuje konobar, dok je prijatelj Marijinog supruga Milana rekao sledeće:

 Poznajem njenog supruga, tačnije prijatelji smo. Šta reći o Mariji, divnoj ženi, a pre svega majci koja je toliko brižljiva. Sve najlepše mogu samo da uputim - rekao je prijatelj, dok je žena koja radi s njim imala slično mišljenje.

RepublikaFoto: instagram.com/mare.veljkovic

- Znate kako, kao i svaka druga žena, tako i ona. Dođe nekad obučena po poslednjoj modi sa šminkom usred dana, dok nekad nema ni trunku šminke. Zavisno od njenih obaveza, gde se kreće tog dana, da li joj je potrebno tako da izgleda. Prijatna je, bistra i mogu vam reći da ima divnu boju glasa. Mene njen glas toliko miluje i baš mi je milo dok je gledam na televiziji, a "Slagalicu" naravno ne propuštam.

U obližnjem marketu su istakli kako se Veljkovićevoj jednom prilikom dogodio peh s kesama.

- Žurila je da se vrati kući, a s njom su bila i njena deca. Kako je jurila u tom trenutku za njima, a kesa joj je bila puna, sve se porazbijalo i ispalo iz nje. Toliko mi je u tom trenutku bilo žao, a ona se izvinjavala, videlo se da joj je bilo neprijatno. Naravno da sam joj pomogla u tom trenutku jer se prosuo jogurt i ispalo je neko voće, toga se sećam. Ljubazna je i uvek nasmejana, iako joj se dešavaju neke nepredviđene situacije - kaže kasirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading