Vikend muzički spektal na Prvoj: Spremite se za uzbudljive nastavke šoua "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno"!

Autor:

Zabava

12.09.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci širom regiona sa nestrpljenjem očekuju nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" (večeras u 21h) i “Nikad nije kasno” (nedelja u 21h).

Foto: Grand Production
Zvezde Granda

Dobra energija, odlična zabava I sjajan žiri koji se uželeo dobrih nastupa i takmičara, odlikovaće sezonu koja je pred nama.  Koji izazovi sada očekuju takmičare, šta očekuje publiku i šta se sve promenilo u svetu šoubiza zbog pandemije koronavirusa?

Prvi put "Zvezde Granda" nemaju pobednika na kraju jedne sezone, a ovoga puta će prvoplasirani biti pobednik za 2020/2021. godinu. Ovo popularno takmičenje nastavlja treći krug, a članovi žirija dobili su pojačanje Aleksandra Milića Milija, muzičkog direktora „Granda“ koji će u petom krugu uvesti svojih 120 novih takmičara. „Mi smo na polusezoni, ovo je prvi put da nismo završli prošlogodišnji serijal, zbog korone I svi koji su se takmičili, nastavljaju.

Ove nedelje imamo tri dana audicije onih kandidata koje sam pozvao, a koji su se prijavili online. Mili će da izabere 120 novih kandidata koje će on da sprema i da vodi ispred produkcije.

Tih 120 kandidata će biti izazivači starim kandidatima. Znači u svakoj emisiji imaćemo osam parova, odnosno osam starih i osam novih kandidata. Jedan od novih izaziva starog i ako ga pobedi u glasanju ulazi u četvrti krug, a ako ga ne pobedi odmah ispada. S tim što stari kandidati ne mogu da ispadnu jer su već došli u četvrti krug", objasnio je Saša Popović I naglasio da su se svi uželeli snimanja: “Osetilo se na snimanju koliko su se svi uželeli, kada su Sanja I Voja rekli dobro veče, tog trenutka je krenulo ludilo u studiju”.

RepublikaFoto: Grand Production
Nikad nije kasno

Članovi žirija Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Jelena Karleuša,  Marija Šerifović, Viki Miljković, Đorđe David su iskoristili prethodni period da pripreme svoje kandidate na mentorskim časovima koji su zbog korona virusa bili online i raduju se muzičkoj borbi koja predstoji.

I ekipa sjajne emisije “Nikad nije kasno” s nestrpljenjem iščekuje nastavak takmičenja veterana. Na grandioznoj sceni ponovo će zapevati talentovani veterani ali i uvek orna ekipa popularnog talent šoua. Tako će se i sam tvorac emisije, Žika Jakšić latiti mikrofona uz poruku "Živ sam i zdrav i raspoložen za nastavak sezone".

 “Radujemo se i krećemo punom parom. Imamo još 6 emisija do finala, a uporedo smo završili audiciju za novu sezonu. Odmah posle finala krećemo u novu sezonu! Uželeli smo se studija, takmičara, dobre radne energije. Izdržali smo sve mere i sada startujemo punim gasom, doduše uz poštovanje propisa koji su i dalje na snazi, pre svega sa smanjenim brojem publike“, kaže Jakšić. U nastavku četvrtog kruga u žiriju će se, osim Saše Miloševića Mareta, naći Ekstra Nena i Ivan Milinković, a u novoj epizodi gledaćemo šest kandidata koji će pevati sa poznatim Zvezdama Granda, Mirom Aleksić, Stefanom Petrušićem i Slobom Đurkovićem.

Kao što su gledaoci navikli, i u nastavku nas očekuje rolerkoster najlepših i najiskrenijih emocija, ali i sjajna zabava uz životne priče i anegdote grandioznih veterana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading