Novi život: Brena kupuje kuću u Hrvatskoj, a evo ko će joj biti komšija!

Autor: Kurir.rs

Zabava

10.09.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Živojinoviću toliko se dopada Hrvatsko primorje da su na korak od toga da kupe kuću u Opatiji

Foto: ST/Dragan Kadić
Lepa Brena

Folk diva, koja već ima nekretninu od 300 kvadrata, i to u Novom Vindolskom, nedavno je saznala za još jednu letnju oazu mira, koja joj se mnogo dopala, pa poslednjih mesec dana čini sve da ta nekretnina bude njena.

U pitanju je vila koja se nalazi u blizini kuće Saše Popovića, a sa koje puca pogled na more i celu rivijeru. Uređena je u modernom stilu i njena vrednost se procenjuje oko 300.000 evra. Jeste znatno manja od one u kojoj živa godinama unazad, ali joj se nova trenutno mnogo više dopada i odgovara njenim životnim potrebama.

Prema rečima izvora bliskog Breni, ta kuća je tek odnedavno na prodaju i pevačica pošto-poto želi da bude nova vlasnica. Ukoliko uspe u nameri da kupi vilu u Opatiji, kako kaže naš izvor, verovatno će ubuduće iznajmljivati kuću u Novom Vindolskom, a leta će provoditi na novoj adresi. Iako su Brena i njen prijatelj i kum Saša od prodaje "Granda" ukupno zaradili 30 miliona evra, od čega im je polovina isplaćena pre šest i po godina, a ostatak novca krajem 2019. godine, Brena iako ima, što bi se reklo, za pet pokolenja, vodi računa o svakom evru.

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Brena i Boba

U prilog tome svedoči i činjenica da svoju jahtu parkira u Rijeci umesto u Opatiji, gde se sunča, zbog toga što želi da plaća u jeftinijoj parking-zoni. Naime, plovila u Opatiji plaćaju godišnje 2.000 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 100 evra. Brena zna za tu foru, pa jahtu ostavlja u riječkoj marini, a kad dođe sezona, provoza se do Opatije, gde se sunča i uživa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

11.09.2020 16:49

Sve je to od naroda zaradila a porez nije platila.