(FOTO) POSLE OVOGA JE NEĆE OPRATI NI DUNAV NI SAVA! Oglasila se Jadranka Barjaktarović posle javnog SKANDALA: Ono što je poručila zgranulo je mnoge!

Autor:

Zabava

08.09.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jadranka Bajraktarović

Jadranka Barjaktarović oglasila se na Fejsbuku, nakon što joj je Instagram profil ugašen zbog provokacija i govora mržnje.

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a danas joj je ugašen zvaničan Instagram nalog zbog provokacija i govora mržnje, budući da je veliki broj korisnika prijavio pevačicin profil nakon pomenutog nastupa.

Jadranka se nakon toga oglasila na Fejsbuku.

 

 

- Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil... Voli vas Jaca - napisala je pevačica, a ova njena objava izazvala je lavinu reakcija.

Naime, mnogi su je u komentarima osudili zbog postupka na nastupu u Podgorici.

"Kako te nije sramota, u Srbiji zarađuješ hleb, a pevaš protiv Srbije", "Bruka", "Srozala si se najniže moguće", pisali su joj pratioci.

 

 

 

Podsetimo, Jadranka je nakon ovog skandala ispričala zašto je otpevala pomenute stihove u izmenjenom obliku.

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - rekla je pevačica koje godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna ora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading