"Zbog Kije bila tri nedelje u ćošku na infuziji": Nadica otkrila detalje o ćerki koje niko nije znao!

Autor:

Zabava

08.09.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković bila je veliko izneađenje kada 6. septembra kročila na vrata Bele kuće, te postala takmičar Zadruge 4.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Naime, široj javnosti je poznato koliko je Kristina Kija Kockar vezana za svoju majku, te je Nadica nedavno iznela sve detalje iz njenog i ćerkinog života.

- Kija je odrasla sa mnom i mojom majkom. Bile smo super trio, a i dalje smo kada ćerka svrati. Bila je odličan đak. Samo sam vikala prvi dan osnovne i srednje škole, i prvi dan fakulteta.

Nadica kaže da je njena ćerka imala srećno detinjstvo uprkos tome što je rano prekinula komunikaciju sa ocem.

- Kijin tata je uz nju bio do njene desete godine. Kada je alkohol zauzeo posebno mesto u njegovom životu, više nije viđao dete. Ona nije bila bezbedna tada s njim. Kasnije su izgradili odnos, dete mu je bilo i na sahrani.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od ćerke.

- Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo - pričala je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

08.09.2020 12:57

Majke uvek brinu za svoju decu.