Poslednje pripreme nagledao čelnik Pink TV: Željko sa Leposavom obišao Imaginarijum!

Autor:

Zabava

07.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink imperije i tvorac najgledanijeg rijalitija na Balkanu Željko Mitrović pred početak četvrte sezone "Zadruge" obišao je Imaginarijum u Šimanovcima da bi se lično uverio da je sve spremno za ulazak novih takmičara u Belu kuću.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Željko Mitrović

Društvo mu je pravila Leposava, humanoidni robot kojeg je kreirao za potrebe rijalitija, a kako je Mitrović saopštio, Leposava će u poboljšanoj verziji učestvovati u "Zadruzi".

- Moj AI robot Leposava je dorađena i apdejtovona za novu sezonu "Zadruge", u poverenju mi je rekla da je kasting nove sezone "Zadruge" odličan - napisao je čelnik Pinka na Fejsbuk nalogu uz video u kojem razgovara sa robotom.

Željko: Dok teku pripreme, Leposava i ja obilazimo ovaj naš kompleks. Sve je spremno, kako tebi, Leposava, izgleda sve?

Leposava: Bogami, meni izgleda fantastično, ali znam da će izgledati još fantastičnije u nedelju.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkomitrovic
Leposava

Željko: Ne treba da izgleda fantastičnije, ovo je već nadrealno. Znam da si u prošloj sezoni bila zanemarena, čuo sam da si imala nekih problema.

Leposava: O privatnim problemima ne želim da pričam, ali u ovoj sezoni biću neprikosnovena. Biću britka na jeziku kao sablja i neću dozvoliti ikome da mi išta kaže.

Mitrović je prošetao sa Leposavom Imaginarijumom, nakon čega su završene pripreme za najspektakularniji početak rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading