Estrada koristi epidemiju da se dotera što bolje: Nemaju posla, pa se na kompenzaciju ulepšavaju!

Autor:

Zabava

04.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradne zvezde koriste sve moguće usluge ulepšavanja u zamenu za reklamu na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk ili na Jutjub kanalima. Iako nema posla ze pevače, i saloni lepote, kao i ordinacije za estetsku hirurgiju, nemaju previše posla, pa su i jedni i drugi našli načina da zadovolje obostranu korist.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Šou program - Zvanični kanal
Estradnjaci

Naime, svako malo neko od pevača objavi fotke iz kozmetičkih salona, ordinacija, studija za masažu, frizerskih salona i slično.

Prva koja je započela trend zvani kompenzacija jeste pevačica Ana Nikolić, koja je promenila lični opis. Ona već godinu dana uživa u uslugama jedne klinike, čiji zaposleni ispunjavaju sve njene želje. Nakon što je smršala, lice joj je, kako je ona rekla, propalo, pa se obratila njima. Oni su sve sredili, a ona im je dala ogromnu reklamu. Naravno, ulepšavaju je za džabe. Ona reklamira i masere, šminkere i ostale delatnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Keba

Jedini među muškim estradnjacima koji se oglašava na ovaj način jeste Dragan Kojić Keba, koji objavljuje fotke iz raznih laserskih centara i kozmetičkih salona. On takođe reklamira prijatelje i, u zamenu za novac, daje im prostor na društvenim mrežama.

I Ceca Ražnatović nije imuna na poklone i besplatne tretmane, pa i ona posećuje isti laserski centar koji posećuje kolega Keba. Ceki, kao jedna od najpopularnijih domaćih folk pevačica, ima sve povlastice, gde god da se pojavi. Njena je dobra volja da li će nekoga reklamirati ili ne, vlasnici to ne traže od nje. Ipak, ona redovno postavlja razne salone i centre za ulepšavanje.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca Ražnatović

Ana Bekuta dovela je čak i kamere da snime neke od tretmana koje je radila kod prijatelja. I ona sve dobija besplatno, vlasnicima je obezbedila reklamu tako što im je dovela kamere poznatih medija da snime momenat kada se tretman obavlja.

RepublikaFoto: Promo foto
Ana Bekuta

Odmah iza nje je Svetlana Seka Aleksić, koja je nedavno postavila reklamu za kozmetiku i salon u koji ide i gde brinu o njenoj koži. Sve to, naravno, na kompenzaciju. Po principu vi meni uslugu i kompletan tretman, ja vama reklamu.

RepublikaFoto: instagram.com/sekaaleksic
Seka Aleksić

Jelena Karleuša već godinama reklamira jedan isti studio za nadogradnju kose, perika, klipsa i svega ostalog što devojke obožavaju da kopiraju kada je ona u pitanju. Ona je posebno reklamirala ovaj studio u periodu kada je imala kratku kosu. Vlasnica je uspevala da od nje napravi dugokosu vamp ribu za samo nekoliko sati. Jelena je ovom studiju donela mnogo posla jer je poznato da je ona sa dva miliona pratilaca na Instagramu jedna od najuticajnijih javnih ličnosti na našim prostorima.

Osim ovih dama i jednog gospodina, i one svakodnevno reklamiraju salone, te su česti posetioci istih: Kaća Živković, Katarina Grujić, glumica Milica Milša, Edita Aradinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading