(ŠOK VIDEO) PREVARILA NACIJU! Posle priznanja o POBAČAJU, Tamara Đurić pokazala trudnički stomak - SNIMAK KOJI JE SVE ZGRANUO!

Autor:

Zabava

02.09.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevarila sve!

RepublikaFoto: instagram.com/tamarastar89
Tamara Đurić

Sredinom jula Tamara Đurić je na društvenim mrežama ispričala da je imala spontani pobačaj, ali sudeći po snimcima na društvenim mrežama izgleda je da Tamara ipak u drugom stanju.

- Tačno je da sam izbubila bebu, tako je Bog hteo. Ne bih više da govorim na tu temu - saopštila je Tamara Đurić.

 

Ipak, sada je Tamara privukla veliku pažnju kada je pozirala u uskoj haljini na kojoj se jasno vidi ispupčeni stomačić. Kako je ona uvek bila mršava i imala je trbušnjake, a osim stomaka nema ni grama viška, njeni pratioci komentarišu da je drugom stanju.

"Kako sad trudna, objavila je da je izgubila", "Jesi li to trudna? ", "Zar si trudna? Čestitam!", neki su od komentara ispod Tamarine objave.

Tamara nije želela da komentariše pomenute snimke, ni da potvrdi, ali ni demantuje da je trudna govoreći da imamo razumevanje što ne želi da priča o tome, pišu domaći mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sacreevictoire @atelieralexandar

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Sep 1, 2020 at 11:12am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

02.09.2020 15:51

Baksuzira samoj sebi.