Dragana Mićalović: Muškarci mi uopšte ne prilaze!

Autor: blic.rs

Zabava

28.10.2017

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica Dragana Mićalović odlično se snalazi u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", a izgleda da se malo manje snalazi na polju ljubavi jer priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze!

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović

- Nemam udvarače, ne prilaze mi muškarci. Mene defitivno kod muškarca privuče neki drugi vid komunikacije, lepota je već individualna stvar. Ne pamtim kada mi je prišao neki muškarac u poslednje vreme, ne znam zbog čega je to tako. Ali postoji ona izreka da sve dođe u svoje vreme - kaže Dragana.

Ne sumnjamo da su muškarci ipak opčinjeni ovom brinetom, samo im verovatno nedostaje malo hrabrosti kako bi učinili prvi korak, a kako i ona sama kaže onaj pravi će doći kada bude bilo vreme za to, ne treba nigde žuriti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mare

09.02.2018 19:43

Uf, ja bih ti prisao odmah samo nikako nigde da te vidim. ti si za mene boginja najblaze receno, dao bih sve godine zivota za noc kraj tebe. Boze mili zasto si napravio ovakvo savrsenstvo. Nema smisla da se mucim ovoliko. Kad bi moja bila ja na posao ne bih mogao otici ma smece da odnesem da ne bih propustio sekund da te ne gledam. Ako te neko ima taj je i lud i sretan, i proklet i blazen!