STANIJA ODGOVORILA KRUŠEVAČKOM DONU: Sve što tvrdi je - ČISTA LAŽ!

Autor: Republika

Zabava

01.09.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević reagovala je na tvrdnje Ivana Mitrovića Bize iznete u Srpskom telegrafu i na portalu Republika tvrdeći da je kruševački don masno slagao tvrdeći da je ona više puta abortirala.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

U dopisu koji je preko svog advokata prosledila redakcijama Srpsklog telegrafa i Republike, Dobrojevićeva tvrdi da su sve tvrdnje kruševačkog žestokog momka proizvod puke mašte.

- U predmetnom tekstu iznose se netačne i neproverene informacije koje predstavljaju veliki udarac na Stanijin ugled i profesionalnu karijeru, s obzirom na to da je ista javna ličnost, ali i na njene kvalitete koje poseduje kao žena, emotivna partnerka i buduća majka - navodi se u dopisu i dodaje:

- Navodi koji se tiču gospođe Dobrojević u predmetnom članku su ne samo neistiniti, već imaju i malicioznu tendenciju da izazovu negativnu reakciju šire javnosti prema njoj. Dobro je poznato šta se može dogoditi kad nekoga nazovete "prostitutkom" u mizogenoj sredini poput Balkana - ističe se u dopisu.

- Čitanjem navoda iz spornih tekstova može se zaključiti da isti ne predstavljaju ništa drugo nego samo običan plod mašte, a sve kako bi se proizvele teške posledice, kako na profesionalni, tako i na privatni ugled Stanije Dobrojević, kao i odnos društva prema njoj - zaključuje se u dopisu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

01.09.2020 17:41

Naravno da je laž. Šta KŠ Djon zna? Glup je kao bokser.