(FOTO) Ovo je prvi muž Divne DNK!

Autor: telegraf.rs

Zabava

28.10.2017

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almir Asanović iz Miloševca bio je nevenčani suprug Divne DNK.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Divna Milanović i Marko Kocić

Divna DNK je pre Marka Kocića već bila udata za čoveka iz sela Miloševac, kako nam je otkrio njen otac.

Sada su isplivali i svi detalji o njenom prvom, nevenčanom suprugu, kojeg je Divna upoznala putem emisije "Provodadžija"!

Naime, Divna se sama prijavila za pomenutu emisiju, a tadašnja voditeljka emisije Ivana Savić upoznala ju je sa Almirom Asanovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Almir Asanović

Divna se odmah zaljubila u Almir, koji je po profesiji pilot, i odmah se preselila kod njega. Međutim, ljubav nije potrajala iz više razloga, o kojima je već pričao Divnin otac Toma.

- Divna je pre četiri godine živela s Almirom, pa je došla kući i tu sedela. Posle nekog vremena otišla je kod Marka. Taj prvi je još gori od Marka, nema za šta kuče da ga ujede. Namučila se s njim. I taj je isto Rom kao ovaj njen sadašnji. Ma ja se samo pravim lud, Divnin život, njena stvar. Neka rade šta hoće. Ja sam nekoliko puta išao tamo po nju kod tog Almira, hteo sam čak i policiju da vodim, ali nije htela da ide od njega. Nedugo posle toga ga je napustila - rekao je Toma.

Kako je Divnin tata istakao u razgovoru za naš portal, iako je završila poljoprivrednu školu, Divna nikada nije htela da radi, već je htela da se uda.

Inače, Divnin prvi muž je prošle godine gostovao u "Parovima", gde je pričao da je živeo u hraniteljskoj porodici do 2010. godine, a potom je pobegao jer su ga navodno zlostavljali. Tvrdio je da je bio pilot, a kasnije je radio svakakve poslove da bi preživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading