(VIDEO) ČOLINA ROĐAKA KOJOJ JE TOMOVIĆ NUDIO RAZNE ORA*NE PERVERZIJE NAJZAD PROGOVORILA: Evo šta je sve rekla - TRESE SE REGION!

Autor: Pink.rs

Zabava

31.08.2020

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

RepublikaFoto: Promo foto
Zdravko Čolić

Kontroverzna pevačica Ivana Sirena je pre izvesnog vremena otkrila da je u krvnom srodstvu sa našom najvećom pop zvezdom Zdravkom Čolićem.

Kao dokaz tome, ona je priložila fotografiju njenih roditelja i Čole, a nešto kasnije se videla sa Zdravkovim rođenim bratom Draganom koji je potvrdio da su oni rođaci.

- Potičem od Čolića, u krvnom sam srodstvu sa našom najvećom zvezdom Balkana Zdravkom Čolićem. Velika je čast što sam stupila u kontakt sa svojom familijom i jako sam srećna i ponosna - napisala je svojevremeno Ivana koja je objavila fotografije sa rođenim bratom popularnog pevača.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Žikina Šarenica - Zvanični kanal
Ivana Sirena

Podsetimo, bivši takmičar rijalitija "Zadruga" Vladimir Tomović slao je Sireni perverzne poruke i nudio s*ksualne usluge.

Čolina rođaka, kojoj je Tomović nudio s*ks, priznaje: "Lagali su da sam izoperisani transvestit!"

Da li se kontroverzna pevačica u međuvremenu upoznala i sa Zdravkom, još uvek nije poznato.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Vladimir Tomović

Ivana je u popularnoj TV emisij progovorila o lažima koje se ispredaju o njoj.

- Najveća laž o meni je da sam sva izoperisana, a ništa nisam izoperisala na sebi. Najbolesnija laž je pored toga da sam transeksualac - priznaje Sirena.

Pevačica priznaje da je sama sebi dala umetničko ime i da "titulu" sirene - fatalne žene, moćnog glasa nosi od svoje 19 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading