Albanka koja podiže tri prsta: Editu napali na Instagramu zbog ove fotke, evo kako im je odgovorila i SVAKA JOJ ČAST!

Autor: Mondo.rs

Zabava

30.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što ju je fan na Instagramu upitao da li je tačno da je Albanka, a Edita Aradinović odgvorila potvrdno, nastao je haos na društvenim mrežama, koji danima ne prestaje.

Foto: instagram.com/printscreen
Edita Aradinović

Kada je pevačica nekoliko dana kasnije objavila fotografiju na kojoj drži podignuta tri prsta, u znak pozdrava, na nju su osuli drvlje i kamenje.

"Molim sve ljude, ako se tako mogu nazvati koji se nalaze uvređenim zbog slike na kojoj držim tri prsta, da odu do toaleta, umiju se, zatim popiju limunadu, eventualno nešto i doručkuju, da im dođe iz d*peta u glavu da ta tri prsta nisu namenjena bilo čemu, bilo kome i da nisam rasista, nacionalista, niti bilo šta slično! Odj*bite od mene više! To je dokaz koliko ste primitivni, besposleni i nesrećni. A takvi ljudi truju i ozbiljno utiču na zemaljsku kuglu. Bacite se ozbiljnijim problemima, bavite se sobom! Ja se bavim muzikom i širenjem ljubavi i pozitivne energije. Ako i to ne možete da podnesete, a ima takvih - unfollow i doviđenja! Ajde bre više, non stop vam nešto fali i smeta", poručila je ona na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading