KOMŠIJE RASKRINKALE ANDREANU ČEKIĆ: Pevačiva se hvalila da je kupila stan, ISTINA JE SASVIM DRUGAČIJA

Autor: kurir.rs, Republika

Zabava

28.08.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić poslednjih nedelja imala turbulentne periode u svom životu poput svade sa bivšom kumomAnom Savić, koleginicom Slađom Alegro, ali i rijaliti starletama, a njen komšiluk otkriva šta se krije iza njena četiri zida.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

Pevačica trenutno vreme provodi sa svojim partnerom Markom Miloševićem koji se skoro razveo od  supruge.

Prvi komšija otkrio je da Andreana više ne živi na luksuznoj lokaciji i da nije u tom kraju, kao ni u zgradi ne viđaju nešto više od mesec dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? kako provodite vreme?

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Jul 20, 2020 at 5:51am PDT

- Ne živi ona više ovde mesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živela je u ovoj zgradi negde oko godinu dana. Ma nije ona kupila ovaj stan, ona je u njemu samo živela, odnosno rentirala ga je. Znate šta, ovde su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete - rekao je Čekićev prvi komšija koji, kako kaže, ima uvid u stanara, a želeo je da ostane anoniman.

 
On je rekao i da Čekićeva sada ne postoji na spisku stanara, a na jednom internet sajtu za iznajmljivanje nekretnine saznaje se da stan kao Andreanin ili możda čak njen, samo bez nameštaja, košta 2.900 evra mesečno.

- Selimo se tako da, kad nisam u emisijama i na nastupima, posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka - rekla je pevačica na proleće ove godine u "Grandovoj" emisiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A dog's life ??

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Aug 17, 2020 at 3:41am PDT

Kako bismo saznali da li su je drugi stanari ili prodavci u obližnjim trgovinama vidali, saznali smo da ju je prodavačica u obližnjoj pekari videla pre tačno dva meseca.

- Poslednji put sam je videla pre dva meseca. Tada je bila ovde prvi i poslednji put, kupilaje kifle i najobičnija peciva, ali je veoma prijatna i ljubazna - izjavljuje prodavačica, dok žena iz obližnje trafike tvrdi da ju je videla kako ide do Hrama Svetog Save bez šminke.

- Videla sam je kako nosi sveću i pali je, ali i isto tako kako ulazi u Hram. Pretpostavljam da se moli i znam da je bila bez šminke - kaže prodavačica.

Andreanu je jedan od komšija vidao kako se strastveno ljubi sa dečkom Markom.

- Simpatični su mi oboje, slatki su kao par. Video sam ih kalko se ljube na ulici, nemaju problem da razmenjuju nežnosti. Neka, tako i treba. Oboje su mladi, iako sam svašta čitao o njima o novinama, ipak im želim svu sreću i da se skrase - zaključio je komšija.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading