Zvezda devedesetih otkrila skandalozne tajne Georgieva: Vlado je tukao ženu, zajedno smo se drogirali!

Autor:

Zabava

27.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Nikola Kostić, poznatiji kao Li Men, otvorio je dušu i posle mnogo godina ispričao skandalozne detalje iz devedesetih i dvehiljaditih, kada je harao estradom, zbog kojih će se uzdrmati tlo pod nogama mnogim njegovim kolegama. Muzičar i bivši učesnik rijalitija "Farma" se prisetio perioda iz 1997, kada je u saradnji sa kolegom Vladom Georgievim snimio album "Blesaurin", pa otkrio skandalozne detalje iz tog perioda.

RepublikaFoto: instagram.com/vlado.georgiev.fan._
Vlado Georgiev

- Drugi album "Blesaurin" je mnogo koštao jer sam ga radio sa Georgievim. Sedam somića, jedan spot, drugi spot. Tada sam boravio jedno vreme u kod Vlade u Herceg Novom, kod njega u Orlovini. On se zabavljao tada sa Tanjom, kojoj je posvetio ceo album "Žena bez imena". Tanja i Vlado su imali veoma turbulentnu vezu. Ja sam sa Barbom svašta radio, varili smo, cugali, demolirali se. Bili su tu i Montenigersi, pokojni Nebo. Bila je to jedna banda - počeo je Li Men priču o periodu kada je sarađivao i družio se sa Barbom.

Kako je dalje otkrio muzičar, Vlado mu je jednom prilikom namestio nagradu na, tada najpopularnijem festivalu na ovim prostorima, Sunčanim skalama.

 Li Men: Ja sam sa Barbom svašta radio, varili smo, cugali, demolirali se

- Vlado me je tada ubedio da odem na festival u Herceg Novi, da će mi namestiti nagradu. I stvarno dobijem nagradu za scenski nastup. Ostao sam tada u Orlovini kod Barbe da radim ceo album - rekao je Li Men za Balkan info TV.

 

 

 

Zvezda devedesetih otkrio je da je svedočio nasilju koje je Vlado učinio nad tadašnjom devojkom Tanjom. Kako njegov kolega tvrdi, danas velika zvezda Vlado tukao je svoju tadašnju veliku ljubav pesnicama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Li men

- Vlado je bio ljubomoran na Tanju, po mojoj proceni, bez povoda. Ako je neko bio kriv, to je on, taj je udarao na sve strane. I oni se popičkaju. Veče pred snimanje albuma, u toj sobi, dole na Orlovini, gde je studio. Ja sedim, jedem paštetu i beli luk. I odjednom čujem frka unutra, čujem udarac. Vlado je udario Tanju, raspizdio je pesnicom u lice. Uletim da vidim šta je, vidim Vlada na njoj, ja ga uhvatim i odbacim ga na zid. Ova se zaključala u WC. Izgutala je šaku tableta, ja lupim martinkama i upadnem. Naterao sam je da pegla, da izbaci sve to. Onda se zove, ne bilo koji doktor, ne sme niko da zna. I ajde ti snimaj sutra album, ku*ac snimanje. Otišao sam na deset dana na Sveti Stefan da se Vlado malo sastavi posle ovog skandala - ispričao je Li Men u svojoj prvoj ispovesti nakon duge medijske pauze.

Stupili smo u kontakt sa Vladom kako bismo proverili da li su istiniti navodi Li Mena i tom prilikom nam je odgovorio:
- Savetujem vam hitnu terapiju, a vidimo se na sudu, naravno.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta

Rastu sluša zaglupljena masa

Li Men priznaje da za njega nema mesta na novoj muzičkoj sceni i da on ne želi da se meša sa likovima kao što je Stefan Đurić Rasta. On je napravio paralelu između muzike koja se pevala devedesetih i ovoga što se danas sluša, pa se dotakao i popularnih likova koje klinci danas obožavaju.

- Danas prolaze ljudi kao što je ovaj dečko Ane Nikolić, mnogo mi je teško njegovo ime da izgovorim, Rasta se valjda zove. On je uspeo iz istog razloga iz kog je uspeo Dr Igi. Rasta je doktor Igi 21. veka. To je to. Masa je zaglupljena i ne može da čuje bolje. Srbija uopšte nije urbana, Srbija je sve, samo ne urbana. Novi Sad i Beograd i malo Niša nisu Srbija. Sasvim je logično da se oni lože na Rastu. Ja tu više nemam šta da tražim - kaže Li Men na konto toga što se više ne bavi muzikom i zbog čega ga nema u medijima.

Milo Đukanović je zezao Brenu i Bobu

Li Men je otkrio kakav je bio njegov susret sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem devedesetih na Kraljičinoj plaži u Crnoj Gori. Dok je on čuvao njihovog sina Stefana, slavni mama i tata su postavljali šatore sa tadašnjim energetskim pićem koje su reklamirali.

- Dok sam sedeo na Kraljičinoj plaži, sleće Milo, Boba i Brena. Ja čuvam malog Stefana. Tada je Boba počeo da radi "Red bul". Zamalo nisam dobio posao od Brene da čuvam Stefana. Konobari su mi pričali da je Brena bila velika stipsa, ne plaća račune, ne ostavlja bakšiš. Grbavila se za crvenu. Milo je tada imao helikopter. A Boba i Brena montirali šator sa "Red bul" reklamom. Milo je zezao Brenu i Bobu, oni taman postave šator, Milo sleti da popije šampanjac, oni skupe šator. I tako nekoliko puta - otkrio je Li Men.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srrum istine

30.08.2020 02:47

BILL KING pevac, to je vise bilo mjaukanje, zavijanje,... Za Georgijeva se to sve odavno zna, da je tezak i los covek. A ni ti nisi neki AS u muzici. Bio si i ostao trecerazredni narkic koji je umislio da peva.