Matić se sa estrade prebacio na hotelijerstvo: Saša gradi turistički objekat sa 30 apartmana na Tari!

Autor:

Zabava

26.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Saša Matić je veoma uspešan u poslu, pa tako važi za jednog od pevača čija je cena nastupa i po nekoliko hiljada evra, međutim, on je, izgleda, usled pandemije koronavirusa odlučio da se oproba u još jednom biznisu.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić

Naime, Matić je u junu ove godine zajedno sa menadžerom i drugarima na planini Tara počeo da gradi prelep turistički objekat od 30 apartmana.

Iako će, prema planu, objekat biti završen tek u maju sledeće godine, zbog prelepog položaja na kom se gradi i luksuza koji pruža, većina apartmana je već prodata. Sve ovo samo govori da je Matić jednako uspešan u ovom poslu, kao što je i u pevanju.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić

Osim planine, Saša je veliki ljubitelj mora, pa je tako pre dve godine pazario vilu iz 18. veka, koja se nalazi tik uz more u Perastu. Ono što je posebno zanimljivo kada je reč o vili koja je sada u pevačevom vlasništvu jeste to da se u njoj nekada odmarao Petar Petrović Njegoš. Matići su vilu uredili i renovirali prema svojim potrebama, a od prošlog leta uživaju u njoj. Pevač je vreme tokom pandemije, kada nije nastupao, iskoristio i vreme proveo sa porodicom u Crnoj Gori, gde su svi uživali i punili baterije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading