Čekićkin dečko raznežio porukom: Volim te, živote moj, srećan rođendan!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

25.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od pevačica koja energijom i glasom razgaljuje srca publike Andrena Čekić napunila je 36 godina, a pored toga što je ostvarena žena, ona je ispunjena i na emotivnom planu.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Andreana Čekić i njen verenik

Verenik Marko Milošević raznežio ju je emotivnom porukom koju je ostavio na profilu kada je s puno emocija i ljubavi čestitao voljenoj rođendan.

- Ljubavi moja, srećan ti rođendan. Da mi uvek budeš tako lepa, nasmejana, dobra i vesela. Živa mi bila. Živote moj, hala ti. Volim te i voleću te zauvek - napisao je Andreanin izabranik na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

 Andreana je napunila 36 godina i presrećna je što su Marko i ona prevazišli probleme

 

Njihova ljubav imala je dosta turbulencija i loših priča sa strane, ali uprkos preprekama, uspeli su da je očuvaju, a ona je, čini se, svakog dana sve jača. Mnogo poznatih ličnosti i prijatelja pridružilo se čestitkama, između ostalih, i Katarina Grujić, Milan Milošević, estradni menadžer Goran Lečić Leka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading