"NE PRETI ONAJ KOJI OSTAVLJA, VEĆ ONAJ KOJI JE OSTAVLJEN!" Dado Glišić progovorio o zlostavljanju i najavio da sledi konačno raskrinkavanje!

Autor:

Zabava

23.08.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

RepublikaFoto: instagram.com/dado__glisic
Dado

Dado Glišić, popularni pevač, ponovo je došao u samu žižu javnosti kada je njegova bivša devojka i rijaliti učesnica, Zerina Hećo, javno iznela optužbe da ju je navodno maltretirao psihički i fizički. Nakon sukoba ovog turbulentnog para, dobili su oboje zabranu prilaska, ali se Zerina ipak pojavila na Pink televiziji i iznela javno optižbe, dok je Dado odlučio da se ne oglašava dok traje zabrana.

Danas je objavio na Instagram storiju izjavu, te na taj način najavio "raskrinkavanje" Zerine Hećo, za koju je rekao da ona sve ovo navodno radi zbog medija,

- Ne preti onaj ko ostavlja, već onaj ko je ostavljen... I ne donosi se torta na nastup nekome ko te navodno proganja i psihički i fizički maltretira. Pametnom dosta - glasio je prvi status Glišića, a onda najavio i svoje oglašavanje:

 

 

 

- Moje saopštenje za javnost će izaći onda čim budem oslobođen po svim tačkama lažnih optužbi. Tada ću vam kroz isto saopštenje objasniti kako se sve desilo i zašto sam sebi sve ovo dozvolio. Hvala vam na podršci i neka vam ovo bude jasan primer da pazite koga puštate u život - poručio je Dado na Instagramu.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading