Uvek je bila ljubazna, šokirali smo se kad smo saznali da je kriminalac: Komšije progovorile o Romani!

Autor: Blic.rs

Zabava

23.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susedi pevačice Romane Panić koja je osuđena u Australiji kažu da nikada nisu posumnjali u nju jer je u kraju u kojem ima stan krajnje povučena i ne uživa u luksuzu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Romana Panić

Pevačica koja je deportovana iz Australije gde je bila u zatvoru zbog toga što je sa verenikom pljačakala bankomate živi na periferiji Beograda u novom naselju i novoj zgradi, a njen komšiluk je sada stao na noge zbog celog slučaja i malo je reći da su šokirani. Naime, susedi ističu da su je upamtili kao kulturnu, vedru i nasmejanu te da ih je vest da je sa partnerom Filipom pljačkala bankomate u Australiji ostavila i zatečene i iznenađene.

"Kako da ne znam šta se desilo, ceo grad je brujao o tome danima. Pročulo se sve i svi smo ostali zatečeni, niko ne bi pomislio da se Romana bavi kriminalom. Znala sam da putuje negde, komšinica mi je pričala da ide u Australiju, ali nisam imala pojma iz kog razloga. Nikad ne bih ni posumnjala, ne živi ona u nekom velikom luksuzu, vozi onako, rekla bih prosečan auto, izgleda kao sav običan svet...", otkriva komšinica pojedinosti i dodaje:

"Ne znam šta ju je dovelo do toga da s tim momkom pljačka bankomate, zaista ne znam. Verujte, i ostali susedi su bili u šoku, niko za nju to nikada ne bi ni pomislio."

Ima i komšija koji je u kraju slabo prepoznaju, a tek su posle skandala shvatili ko je ona.

Foto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

"Pravo da vam kažem nisam ni znala da je to Romana, dolazila je više puta u pekaru, a mi je nismo prepoznali. Dosta se promenila. Uvek je kulturna i ljubazna, svi smo se iznenadili kad smo čuli šta se desilo u Australiji", kaže radnica u obližnjoj pekari.

Jedan stariji komšija otkriva da ona, makar u kraju, probleme nije pravila:

"Naš kraj je miran, nema nekih incidenata, ni Romana ih nije pravila nikad. Znam da živi u zgradi u mojoj blizini, nikad nije neka buka i haos u njenom stanu, deluje mi i da nije tu većinu vremena."

Romana od povratka u Srbiju u stanu gotovo nikada nije sama, prema rečima komšija:

"Otkad je Romana došla, prijatelji je obilaze. Ona se ne kreće po kraju, automobilom dođe i ode, ali deluje mi da je raspoložena. Izdići će se ona iz ovoga, jaka je žena. Svi greše, ko zna kakva ju je muka naterala da uradi to što jeste... Kao komšinica je divna i kulturna, nemam šta loše da kažem - priča susetkinja."

 

Podsetimo, Romana je uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata i tamo je odslužila zatvorsku kaznu. Romana Panić je osuđena na tri meseca zbog pljačke koju je počinila u Australiji, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu.

Romana je u Beograd doputovala 10. avgusta i u Beogradu je prvi dan provela u kafiću osmehivajući se kao da se ništa nije dogodilo, a jeste. Nakon toga je otišla u rodnu Banjaluku gde vreme trenutno provodi u prirodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading