NEKA HVALA! Žena od sultana otkačila Sašu Popovića: NE ŽELI VIŠE SARADNJU SA NJIM, A GLEDAO JE KAO ROĐENO DETE!

Autor: Hit Informer

Zabava

22.08.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla tikva!

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj
Tijana Milentijević

Tijanu Milentijević je domaća publika upoznala tokom učešća u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda", ali je sveopštu popularnost stekla nakon što je izdala pesmu "Žena od sultana".

- Pre šest godina sam se takmičila, stigla do super-finala i zauzela deveto mesto. Posle toga sam potpisala ugovor za "Grand" i za njih objavila prvu pesmu "Lepa, mlada, pametna" - počela je priču pevačica.

 

- Međutim, posle toga nismo sarađivali, tako da nam je ugovor posle pet godina automatski istekao. Sećam se da mi je Saša Popović ranije davao savete i gledao me kao svoje dete.

Iako joj je prvi čovek "Granda" ostao u prelepom sećanju, Tijana ističe da ne bi obnovila saradnju sa njim, te da je zadovoljna uz Šarana Alegra.

- Pristala bih da gostujem u "Grandovim" emisijama, a što se tiče saradnje sa "Grandom" - neka hvala. Jednostavno, potpisala sam ugovor sa drugim saradnicima - zaključila je Milentijevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasa

24.08.2020 05:52

Ko visoko leti,nisko pada