(FOTO 18+) OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Karleuša OTKRILA sve: Počastila goste sočnim međunožjem - POZLIĆE VAM OD VRELOG PRIZORA!

Autor:

Zabava

19.08.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je pre dva dana proslavila 42. rođendan u vili na Dedinju. Njenoj proslavi prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a neke od njih su Ana Bekuta, Nataša Bekvalac i Dara Bubamara.

Foto: instagram.com/printscreen
Jelena Karleuša

Međutim, postoji nešto što je mnogima promaklo, a što bi i te kako moglo da bude tema broj jedan.

Za ovu priliku pevačica je obuka belu usku haljinu sa dubokim šlicem. Karleuša se prepustila ritmu muzike i zanjihala kukovima, ali nije ni slutila da će svojim pokretima otkriti svoje međunožje. Beli veš je na momenat provirio ispod haljine, a ovaj prizor sigurno je ostavio bez daha sve prisutne muškarce.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
APIS

19.08.2020 15:48

Sjašite više sa tom Karleušom, ako vam je lijepa stavite njenu sliku na zid u stanu i gledajte! Valjda vam je jasno šta mislim o njoj, u svakom pogledu, ali znajte da je ogroman broj takvih kao ja. Em je primjer nemorala i kiča, a ništa nema svoje i prirodno. Ovratna mi je, siguran sam ne bez razloga.