Zet Vesne Zmijanac naljutio pevačicu: Nikolija i Relja se posvađali zbog Raste!

Autor:

Zabava

19.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović i Relja Popović posvađali su se nakon njegovog zajedničkog dueta sa Stefanom Ðurićem Rastom za pesmu "Genge", kojim je Relja preduhitrio Nikolijinu nameru da ona sarađuje sa popularnim reperom.

RepublikaFoto: www.instagram.com/nikki_nicole
Nikolija i Relja

Zet Vesne Zmijanac odlučio se za saradnju sa Rastom nakon što su zajednički kreirali novu pesmu.

- Uzimajući u obzir da fanovi Popovića vape za njegovim povratkom u grupu Elitni odredi ne gotive Nikoliju jer smatraju da je ona kriva za raspad te grupe, iako ona uporno tvrdi suprotno. Utoliko im je želja bila jača da Relja napravi duet sa Rastom, a ne sa njom, pa je ta informacija dospela do Nikolije, koja je pobesnela. Iako Relja ništa nije kriv u toj priči, negodovala je jer je uradio ono što je u suprotnosti s imidžom koji ona predstavlja u javnosti. Ispalo je kao da je Relja nije ispoštovao u želji da ona prva uradi duet sa Stefanom. Svađa je izbila jer Relja nije mogao da joj objasni da to nema veze sa njom, već željom publike, koju on osluškuje - izjavio je za Srpski telegraf Reljin blizak prijatelj.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading