BILA JE UDATA ZA RIJALITI UČESNIKA! Poznata voditeljka posle kraha braka, okončala i dugugodišnju vezu!

Autor: Bazar

Zabava

18.08.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Irina Vukotić u emotivnoj ispovesti otkrila je da su joj prethodne nedelje donele značajne promene u životu, a jedna od njih je to što je nedavno okončala višegodišnju emotivnu vezu.

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly
Irina Vukotić

- Ovaj period ti iskristališe neke odnose, otvori neke nove poglede na ljude i svet. Ja sam, eto, poželela da izađem iz trogodišnje veze u kojoj sam bila. 

U ovom neobičnom periodu ispratila sam neke ljude iz svog života, a neke druge dočekala u zagrljaj sa dozom distance, jer ipak još traje pandemija korona virusa”, rekla je Irina za “Bazar” između ostalog voditeljka TV Pink Irena Vukotić ističući da uprkos ljubavnom krahu, na pozitivan način promišlja svakodnevicu dosledna optimizmu koji je vodi kroz život

 

Podsetimo, voditeljka ima ćerku iz braka sa učesnikom "Velikog brat" Savom Radovićem. Ona se udala za njega u Nemačkoj na intimnoj ceremoniji, sa kojim je dobila i ćerku Iskru, ali ljubav nije potrajala.

Kako su jednom prilikom naveli, razdvojio ih je posao i česta putovanja, pa je posle 2 i po godine usledio razvod. Sava je sad oženjen i ima tri sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading