Pokupili muziku sa ulice i zabavljali se do jutra: Bojana i Šijan lumpovali kod Vavića u stanu!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

18.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Rodić i Mirko Šijan provode dane u ljubavi i dobrom provodu sa društvom, a oni su pre dve noći napravili žurku kod Nikole Vavića, koji je inače kum Veljka Ražnatovića.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Bojana i Mirko

Naime, oni su šetali centrom i naišli na Igora Kostića, koji zabavlja prolaznike u Knez Mihajlovoj, te ga pokupili i odveli u Vavićev stan. Ulični svirač je dobio poziv koji se ne odbija i prihvatio da bude specijalni gost Šijanove zabave.

On je svirao na svojoj prepoznatljivoj harmonici. Ređali su se svetski hitovi, a Bojana je uživala slušajući, ali i snimajući harizmatičnog momka, pa sve to objavila na društvenim mrežama. Igor je inače bio takmičar muzičkog šou-programa "Ja imam talenat".

Ova ekipa definitivno ume da pronađe način da se opusti i napravi sebi genijalnu atmosferu, a Rodićeva je pozvala i drugarice. Mirko nije skidao pogled sa svoje drage, koja je u izazovnoj dekoltiranoj haljini pokazala da je neprikosnovena kraljica stila. Ona je objavljivala snimke na kojima ljubi i grli dečka, tako da je sada svima jasno da ova romansa postaje ona koja pretenduje i braku, kao što se šuška u estradnim krugovima.

 

 Harmonikaš koji zabavlja prolaznike u Knez Mihajlovoj svirao im do jutra

Nikola, navijač Partizana i jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz", ugostio je prijatelje u svom luksuznom stanu u samom centru Beograda, a od poda do plafona sve je odisalo luksuzom. Društvo je bilo nasmejano tokom cele večeri, uz piće i dobru muziku sve je izgledalo savršeno.

Bojanina sestra u zlatnom toaletu

Najstarija zavodnica Rodić uživa na odmoru u Turskoj, a otkako se fotkala u zlatnom toaletu ekskluzivnog smeštaja u kome je odsela, o njoj ne prestaje da se priča. Ona je za ovu priliku obukla zelenu satensku haljinu, a kako je nedavno operisala usne, sve više podseća na mlađe sestre, koje su zgrabile bogate momke. Svi pričaju o tome da je ona sledeća da nađe istog takvog. Svetlana Ceca Ražnatović odmah je lajkovala ovu fotku na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading