(FOTO) PREŽIVELA GOLGOTU! Žena Bobana Rajovića otkrila šokantne detalje iz braka sa pevačem - EVO KAKO IZGLEDA SUPRUGA KOJU JE VARAO NA SVAKOM KORAKU!

Autor:

Zabava

17.08.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Boban Rajović već skoro tri decenije je u braku sa Draganom, s kojom ima troje dece – Ivanu, Anđelu i Andreju, a svoj odnos sa njom je uvek opisivao kao skladan.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Boban Rajović

Iako su 28 godina u dobru i u zlu, Dragana se retko kad pojavljuje u javnosti sa suprugom.

Ona živi sa decom u Beogradu i ne voli da se eksponira, a Boban je toliko voli da je njeno ime istetovirao na podlaktici.

- Dragani je bog dao mnoge vrline, a to što je potpuno normalna osoba je ključ uspešnosti našeg braka. Čak i dok sam bio anoniman, moj duh je bio nemiran i vragolast. Vozio sam taksi u Danskoj, a to je vrsta posla koja nosi dosta iskušenja, ali moram da priznam da mi je tada bilo lakše, jer me žene nisu spopadale kao sada”, rekao je Boban jednom prilikom.

Rajović je priznao i da ona nije bila za to da on peva, nego da je htela da se bavi nekim drugim poslom, naročito u teškim vremenima.

 

 

 

- To što je moja žena istrpela, malo koja bi mogla. Zaista je prošla golgotu sa mnom, ostala je tamo sa troje dece, dok sam ja u Beogradu bio bez dinara. Počela je da viče na mene: Jesi ti lud, što to radiš? Vrati se u Dansku da se baviš normalnim poslom, vozi taksi, radi u fabrici od sedam do četiri, bićemo srećna porodica! Zašto ideš glavom kroz zid? A evo i sada, pred fotografisanje i intervju, zakačili smo se jer ona jednostavno nije u tom filmu. Jedva sam je nagovorio da se slika. U potpunosti je razumem i da smo isti, možda ne bih uspeo u životu. Hvala joj što me razumela svih ovih godina”.

RepublikaFoto: Promo foto

Ipak, bez obzira na sve njene dobre strane i da na to koliko voli Draganu, Boban je tokom jednog od uključenja u “Premijera – Vikend specijal” priznao da ju je varao, ali da joj se uvek vraćao.

- Ako me budeš zadržao, neću biti sa ženom jer je tamo komunalna policija. Ne znam odakle vam to. Nije istina da sam u svađi sa ženom, ja s vremena na vreme šaram, ali se uvek vratim njoj”, rekao je Rajović krajem prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading