POZNATI BI OVE FOTKE NAJRADIJE SPALILI! Hirurzi - SVAKA VAM ČAST!

Autor:

Zabava

17.08.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji standardi lepote u Srbiji pod velikim su uticajem bacanja prirodne lepote u drugi plan, a na društvenim mrežama osvanule su komične fotografije poznatih estradnih umetnika, pevačica i ličnosti iz sveta šou-biznisa, koji su primerom pokazali da nisu odoleli veštim rukama estetskih hirurga i plastičara, te bi svoj imidž iz prošlosti, sa početka karijere, najradije spalili i zaboravili na svoja izdanja i stajlinge u kojima izgledaju kao cirkusanti.

RepublikaFoto: instagram.com/srbija_showbizz
Nekad i sad

Nekolicina primera jakog uticaja novca kojim folk zvezde prikrivaju i koriguju fizičke nedostatke odnosi se na Andreanu Čekić, Viki Miljković, Tijanu Milentijević Žena od sultana, Indiru Radić, Daru Bubamaru i Helenu Topalović, koje su po sticanju slave i ekspanzije popularnosti unovčile talenat i njime kompenzovale ne tako pohvalan prirodan izgled.

 
Dara Bubamara danas je jedna od domaćih pevačica sa najvećim grudima, ali nije uvek bilo tako. Pre više od 14 godina imala je manje poprsje, a o ostalim intervencija ne treba pričati jer se jasno vide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šok promena Marina Viskovic.

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Aug 14, 2020 at 4:40am PDT

Viki Miljković iza sebe ima bogatu karijeru, ali i vizuelna izdanja za koja nikada ne biste rekli da je to baš ona! Mada, ako ćemo iskreno, i danas voli da eksperimentiše sa kitnjastim dizajnom odeće, te je u emisiji "Zvezde Granda" možemo videti u raznim problematičnim izdanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaca Grujic pre i posle ?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Aug 15, 2020 at 3:11am PDT

Tijana Milentijević, kojoj je nadimak Žena od sultana, o estetskim korekcijama govori otvoreno i priznaje da je korigovala grudi, kao i usne, koje su bile jako male. Izgled devojke iz komšiluka eliminisala je uz vešte ruke estetskih hirurga koji su je pretvorili u seksepilnu folkerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teodora Dzehverović pre i posle ?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Aug 12, 2020 at 1:44pm PDT

Za Indiru Radić korisnici društvenih mreža kažu da sada sa 54 godine izgleda bolje nego sa 20, a pod uticajem kulture "Južnog vetra" njen stajling pamte kao blago kriminalan uz miks Pokahontas frizure, đinđuva i perlica.

Aca Lukas, legenda srpske muzičke scene, kao mladić bio je veoma mršav i, što se kaže, neprimetan. Njegov izgled se menjao kroz bogatu karijeru, pa je od provincijalca dospeo do šmekera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modni stil Dare Bubamare nekad i sad ?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Aug 7, 2020 at 3:55am PDT

Andreana Čekić jeste apsolutni rekorder današnje teme, te se sa fotografije može jasno dokazati da je promenila lični opis popunjavanjem usana, iscrtavanjem obrva, a podvrgla se i operaciji "mačjih očiju", sa sve korišćenjem perika i jeftine veštačke kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modni stil Idire Radić nekad i sad ✈️

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Aug 7, 2020 at 3:48am PDT

Helena Topalović važi za jednu od najpoželjnijih cica sa estrade, a bujno poprsje i sočne usne dobila je nakon hirurške intervencije kojom je izgled dovela do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sta kažete na Andreanu nekad i sad?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Aug 13, 2020 at 8:29am PDT

 

Reakcije

Aleksandra Prijović: Ne treba preterivati da ne ličite na sebe

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić

Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati meru. Ne treba preterivati da ne ličite na sebe.

Lepa Lukić: Vidi kakve su, ni majke ih ne prepoznaju

Vidi kakve su, ni rođene majke ih ne bi prepoznale. Meni je ovo tragikomedija šta žene učine od sebe čim se domognu para. Nisu to prave vrednosti, koje treba propagirati. Danas je svaka treća, možda čak i druga, estradna zvezda napumpana i ne može ni da priča od silnih silikona.

Goca Božinovska: Nisam radila operacije, a lepša sam od estradne omladine

Lepota je u oku posmatrača, a najbitnija je energija, kojom zračite. Godine meni ne mogu ništa, okružena sam mladima, lepom decom i mislim da iz toga proističe sreća i zadovoljstvo samim sobom. Kažu mi često da sam lepša od pola ove estradne omladine, a zaista nisam nikada radila nikakve estetske operacije.

Milica Pavlović: Nemam silikone

RepublikaFoto: e-stock agency

Nisam ugradila silikone. Istina je da sam se jedno vreme ugojila i da je taj višak kilograma otišao baš na pravo mesto. To bi svaka devojka poželela, a ja sam, eto, bila takve sreće.

Nikolina Kovač: Ne zanosite se silikonskim kraljicama

Ponekad pomislim da je nepravda prema svim devojkama koje imaju prirodne atribute to što svi misle da su i one plastične. Volela bih da devojke koje su prirodno lepe to i promovišu na pravi način, a ne da budu zasenjene silikonskim kraljicama. Da li je došlo vreme kada bi trebalo da nam bude neprijatno što smo prirodne?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jul

17.08.2020 14:22

BRAVO ZA PLASTICARE!! ONE UOBRAZENE,VALJDA CE SE MALO SPUSTITI NA ZEMLJU!!ODAKLE IM PARE ZA TO?