Pomozite mi, priča se da sam ja ostavila decu: Tanja Savić moli sve naše ljude u Australiji da joj pomognu!

Autor:

Zabava

16.08.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić ponovo se oglasila i javnosti uputila apel za pomoć, ali ovaj put ljudima koji žive u Australiji, gde trenutno borave njena deca i njen suprug Dušan.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

S obzirom na to da veliki broj ljudi živi u Australiji, pevačica ih je putem društvene mreže Instagram zamolila da joj pomogne u ovoj teškoj situaciji.

Naime, Tanja je načula, verovatno od prijatelja,  da se po Gold Coast-u priča da je ona zapravo ostavila svoju decu, rešila je da uputi apel tamošnjim stanovnicima.

- Molim sve ljude koji žive na Gold Coast-u da ovaj moj slučaj nekako prijave socijalnoj službi, jer ja nisam tamo. Pošto sam saznala da se po Gold Coast-u priča kako sam ostavila svoju decu. Molim vas, ko god može, jer što je više vas, moj će slučaj biti rešen. Mora da se kaže istina i da su majci oteta deca - napisala je Tanja Savić.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading