Poznati pevač tuži Andreanu Čekić, ona mu uzvraća: Nema šanse da dobije slučaj!

Autor: Svet

Zabava

16.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i Đorđe David "zaratili" su još pre nekoliko meseci, a cela priča će, po svemu sudeći, naći epilog na sudu.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

Podsetimo, sve je počelo od rokerovih kritika na račun Darka Lazića, a u njihovo medijsko prepucavanje se uključila i folkerova kuma, te je Đorđe rešio da je tuži zbog, kako je naveo, Andreaninih tvrdnji da on koristi zabranjene supstance.

- On je prvi pominjao zmajeve u nameri da uvredi Darka Lazića. Nisam tvrdila da se on drogira, pitala sam odakle on zna kakvi su tripovi. Možda je negde čuo da se zmajevi pojavljuju, ne znam - istakla je Čekićeva za "Svet".

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đorđe David

- Može da me tuži, ali ne i da dobije slučaj. Neka on ostavi mladog i pretalentovanog Darka na miru jer je sigurno imao drugi razlog zbog kog se nije pojavio kao mentor (prim.aut. u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda"). Teško se kreće i ima milion drugih obaveza - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravka

16.08.2020 13:25

Ovaj David stvarno prolupao,:((