Tanja je sve vreme u pesmama opisivala svoj bol, niko je nije shvatio: Naježićete se kad čujete TEKST OVE PESME!

Autor:

Zabava

15.08.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić poslednjih meseci prolazi kroz pravu agoniju jer je njen muž, Dušan Jovančević, bez njenog pristanka odveo njihove sinove u Australiju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tanja Savić

Ona je u početku ćutala o svemu, misleći da će stvar moći da reše mirnim putem, ali je nedavno odlučila da kaže istinu i istakla da će se boriti za mališane svim sredstvima.

Tanja je jutros gostovala u “Jutarnjem programu” na Prva TV i tu pričala o svemu, a priznala je i da je jednu pesmu posvetila upravo svom suprugu.

- Snimila sam pesmu koja je direktno pokazivala moje emotivno stanje, odnosno šta se dešava kod mene u kući i u mom ljubavnom životu. Ta pesma nosi naziv "Siroče" - rekla je ona.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

“Ponekad k’o siroče zaplačem, svako bi takvu me udomio. Ti bi mi lutku najdražu na sred ceste slomio, kartu mi kupio bez povratka, ni gladnu ne bi me nahranio. Kad pođe voz na onaj svet, živu bi me sahranio”, deo je teksta ove pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading